top of page

Wat kunnen we doen voor jou?

Tekenwerk 

Meedenken in 2D- en 3D tekenwerk op maat. Bij VDDS geloven we dat er meer is dan alleen laswerk. Met oog voor detail en een diepgaand begrip van vorm, compositie en esthetiek, streven we ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Projectbeheer

Van concept naar creatie tot coördinatie en opvolging. Proefversies, tot installaties, feasibility studies, ... . Optimaliseren en stroomlijnen van uw productieproces. Het is ons allemaal niet vreemd om met technisch logisch verstand jouw opdracht tot een duurzame ontwikkeling te maken.  

Montage 

Echt tekenwerk kan je pas doen door zelf te meten, installeren,... . Off & on site kan je rekenen op VDDS.  

Technische logica in je bedrijf? 

Nood aan een technisch tekenaar in je bedrijf?
Contacteer ons voor een samenwerking. 

Ondersteuning/ kennis

Ondersteuning en kennis bij levering en/of assistentie bij het verkrijgen van essentiële onderdelen voor het onderhoud van de machines. Dit zorgt voor een soepele werking en langdurige prestaties van machines.

Typetooling

Typetooling om een kortere productietijd te lhebben waarbij ergonomie,precisie, en juistheid voorop staan.

Productieonderdelen

Kleine series productieonderdelen bieden flexibiliteit en maatwerk, waardoor het mogelijk is om op maat gemaakte onderdelen te verkrijgen die voldoen aan de specifieke vereisten voor bedrijven.

Optimalisatie 

We streven ernaar om een werkomgeving te creëren die niet alleen veilig is, maar ook ergonomisch verantwoord. We geloven dat een goed ontworpen werkplek niet alleen de productiviteit verhoogt, maar ook bijdraagt aan het welzijn en de tevredenheid van het team.

Analyse

Ons streefdoel is om efficiëntie, effectiviteit en kwaliteit in al onze processen te waarborgen. Door middel van grondige analyses kunnen we inzicht krijgen in de bedrijfsactiviteiten, identificeren we verbeterpunten en nemen we doordachte beslissingen om de prestaties voortdurend te optimaliseren.

Investeren - Renderen

VDDS voert onderzoeken uit die nadien worden geanalyseerd. Het begrijpen van de trends, de financiële gezondheid en het groeipotentieel van een investering kan je helpen om betere beslissingen te nemen en je rendement te verhogen.

Adres

VDDS
Ruilare 41
9080 Lochristi

logo VDDS van ontwerp tot installatie
_U6A1106.JPG

Eenvoudig nabestellen of bijbestellen is onze troef bij veel ondernemingen.
Investeer in je tekeningen en win tijd en geld door duurzaam samen te werken.
Wij streven naar het opbouwen van een robuust netwerk van betrouwbare leveranciers, waarbij we hechte en langdurige samenwerkingen aangaan.

bottom of page